T-Drill.hu
Axxair bemutató napok

Szabaduljon meg a felesleges T idomoktól és használjon csőkihúzó technológiát!

Megoldás a víz-gáz-fűtés szerelők, épületgépészek és technológiai csőszerelők számára

Csőmegmunkálás

A legnagyobb találmányok mindig egyszerűek!

A szabadalmaztatott T-DRILL módszer az egész világon bebizonyította hatékonyságát. A T-DRILL segítségével az elágazást gyorsan és egyszerűen alakíthatja ki. Nem szükséges költséges T idomokat, fittingeket vásárolnia. A T-Drill 90%-os megtakarítást eredményez.

A módszer egy rendkívül egyszerű, viszont zseniális ötleten alapszik. Először egy vezető fúróheggyel egy kis lyukat fúrunk a csőbe. Ezután kihúzzuk a csövet egy csőnyakat képezve. Amikor kész a nyak a csatlakoztatni kívánt csövet odahelyezzük és lehegesztjük kézzel, vagy orbitálisan. Könnyen kivitelezhető, mivel a csőnyak annyira pontosan illeszkedik, hogy a hegesztésnél a megolvadt anyag körbefolyik a nyakon a kapillaritásnak köszönhetően. Ez a metódus egy rendkívül kemény kötést hoz létre, amely ellenáll mindennek ami érheti a csövet rendeltetés szerű használat közben.

T-Drill Csőpalást fúró és csőkihúzó
T-Drill Csőpalást fúró és csőkihúzó

A titok a T-Drill gép fejében rejlik, amely egyszerre fúrja és húzza ki a csövet. A fúrómag speciális edzett acélból készül, és az alakító csapok úgy vannak kialakítva, hogy ne okozzanak töréseket vagy a cső anyagában változásokat a csőnyakban, ami csökkentené a kötés szilárdságát. A T-Drill fej kialakítása rendkívül egyszerű. Egy robusztus, strapabíró könnyen szervizelhető gép.

Az ND-54 szerves része a csőkihúzó termékcsaládnak. A T-Drill ND-54 csővég metsző eszköz a már kihúzott vezeték nyakára illeszkedő cső lemetszésére szolgál. A cső végén a bemetszéssel párhuzamosan egy kis gödröcskét hoz létre amely ütközőként szolgál, valamint még egyet 6mm-el feljebb kontrollként. Ez a fajta kialakítás a legjobb áramlási tulajdonságokkal ruházza fel a kötést.


Konzultáljon szakembereinkkel

Ha szeretné a gépeken saján szemmel látni, vagy többet szeretne megtudni a T-Drill gépekről, ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot! A gépeket bemutatjuk Önnek személyesen Önnél a telephelyen.

Vivax vScan podzemný lokalizátor


ant logo

ant Profitools Kft. - Hivatalos forgalmazó

Vállalatunk professzionális szerszámgépek és szerszámokkereskedelmével és szállításával foglalkozik az építőiparban, gépiparban és különböző gyártórészlegekben. Legerősebb világmárkák képviseletét látjuk el és szolgáltatásaikat juttatjuk el az Önök számára.

Szervíz formanyomtatvány

katalog axxair

Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In