T-Drill.hu
Axxair bemutató napok

T-Drill CEC-170 Teljesen automatikus csőkihúzó rendszer

  • Kedvezmény bejelentkezés vagy regisztráció után
  • Ingyenes szállítás 50 000 HUF Áfa nélkül felett
  • Garanciális és jótállás utáni szerviz
  • Szaktanácsadás
Tanácsra van szüksége? 06 70 417 6555

T-Drill CEC-170 Teljesen automatikus csőkihúzó rendszer

A T-DRILL CEC 170 egy művészi alkotás a csőnyakkihúzó gépek közt. A termelékenység még ígyis fokozható akár 70-80%.

Különféle testreszabott automatikus funkciókat lehet hozzáadni a standard funkciókhoz. Ez lehetővé teszi a kész munkadarabok teljesen automatikus előállítását. A gépen alkalmazott T-DRILL technológia több mint 45 éves tapasztalaton alapul. A megoldásokat most újításokkal frissítették, hogy megfeleljenek a 2020-as évek céljainak. A T-DRILL CEC-170 standard csomagja egy csúcstechnológiás csőnyakkihúzó gépből és egy mozgató rendszerből áll, amely pl. egy vagy több fejet és tartót tartalmaz. A kezelési rendszert mindig a vevő egyedi gyártási igényeihez igazítják.

A gép a vezérlőpulton, vagy akár távvezérléssel is kezelhető A gép teljesítménye, működése és a folyamat előrehaladása könnyen kezelhető és nyomon követhető a felhasználói felületről. A T-DRILL CEC-170 csőkihúzó rendszert Ø19–Ø254 mm átmérőjű csővezetékekre tervezték, valamint a gép képes a Ø19–Ø168,3 mm mérettartományban húzni ki a csövök nyakakat. A csövek a gépbe egy külön kapható töltő berendezéssel helyezhetők. A CEC-170 moduláris koncepcióra épül, és az alapgép több lehetőséggel bővíthető egy teljesen automatikus munkaállomássá, amellyel minden csőhöz különböző méretű csőnyakakat tud gyártani. Az alap gép minden fő funkciót tartalmaz: vezetőfúró és csőkihúzó fej, valamint egy csővégmetsző gépet. Alapfelszereltségként a gép nagy sebességű maróegységgel rendelkezik, szerszámtörés-érzékelővel és szerszámcsere-rendszerrel. A gép hidraulikus csősatukkal van felszerelve. A szerszámok és csőspecifikus tartozékok cseréje a rendelkezésre álló további opciók segítségével automatizálható. A szerszámok számát és a tartozékok választékát az ügyfelek igényei szerint választjuk ki.

A T-DRILL CEC-170 a jövő gépezete. Már ma elérhető, de rugalmasan képes reagálni a jövőbeli igényekre az előre megtervezett moduláris opciók segítségével.

T-Drill - Csőpalást fúrók és csőkihúzók

Dolgozott már ezzel az eszközzel? Írjon róla véleményt! A vélemények segítenek, hogy jobb szolgáltatásokat nyújthassunk Önnek.

Megjegyzés: HTML-kód használata nem engedélyezett!
    Rossz           Kitűnő
captcha
porovnanie tdrill a klasicke zvaranie odbočiek

Szervíz formanyomtatvány

katalog axxair

Szolgáltatások az Ön számára.
Kövessen minket:
Karrier:

Csatlakozzon hozzánk. Folyamatosan keresünk értékesítőket és erősítést irodai szegmensünkre.

Szabad pozíciók listája
E-mail Facebook Instagram Linked In